Sider

torsdag den 13. december 2012

Ælle bælle

Nu står jeg så her igen - afrejsen nærmer sig og der skal jo garn og pinde med til og på turen!

Det må helst ikke veje noget, det skal også helst være overskueligt rent mønstermæssigt og nåh ja, så skal det også helst være garn fra lagerbeholdningen ;O)

Det er ikke let, ender det mon med endnu et sjal - jeg mener 100g lacegarn kan jo altid findes frem fra gemmerne - eller har du en god ide??


 
Hvad ville du tage med til en laaaang flyvetur?

7 kommentarer:

 1. Altså sidst jeg var ude og flyve var det oldemorsfirkanter, fylder ikke meget og ned i tasken efter hånden :0) og rigtig god tur og jul

  SvarSlet
 2. Hmm, dilemma. Det skal være overskueligt, men også noget du kan holde ud (udfordrende nok)at strikke på i længere tid. Det er lidt svært. Jeg var rigtig glad for at have Honey (Af Helga Isager) med. Meget let garn, der sker lidt under strikning, samtidig er mønsteret overskueligt. Ellers synes jeg, at børnemodeller er alletiders. Der sker noget fordi de har en overskuelig størrelse:-) Sjalet lyder ellers også som rigtig godt strikketøj. Rigtig god tur til jer:-)

  SvarSlet
 3. Et sjal, et tørklæde eller måske en møbius, der er mange muligheder for et lille projekt. Eller hvad med et gæstehåndklæde?

  SvarSlet
 4. Jeg synes som Charlotte at det skal være spændende og med udfordring for at tden flyver. ;)

  Svigter du vores spil Kirsten.. Synd for mig der bliver ladt tilbage...

  SvarSlet
 5. Sjaler er altid godt flyvestrikketøj.
  Det vejer ikke noget og man fylder ikke noget når man strikker :-)
  Jeg har også god erfaring med at strikke strømper og så lade dem blive i USA. Så er der også plads til nyt garn på hjemrejsen :-)

  SvarSlet
 6. P.S: håber du får en rigtig dejlig tur!

  SvarSlet
 7. Tja, alt der kan strikkes på en rundpind eller hækles i tyndt garn. Sidst strikkede jeg en børnetrøje på vej til USA og i weekenden hæklede jeg fluesvampe på vej til Paris.
  Det bliver spændende hvad du finder på ;o)
  Rigtig god tur.
  Kh. Hanne

  SvarSlet