Sider

mandag den 25. februar 2013

Ting tar' tid

Man siger ofte at moden går i ring - men efter at ha' kigget alle mine gamle Alt om Håndarbejd´s blade igennem er jeg endnu ikke nået til ringen der blev sluttet!

Bladene startede med at udkomme i 1982 - den gang man stadig sagde de og deres - sjovt!!Jeg havde to flyttekasser fyldt med de "kære" gamle blade og pludselig kom ånden over mig - nu skulle de kigges igennem - hvis noget kunne bruges ville det blive hevet ud og resten kasseret.

Som tænkt så gjort - 2 opskrifter blev hevet ud og resten ryger i småt brandbart.

Ringen er ikke sluttet - se bare her:Jeg håber det varer mange år endnu, før vi bliver fristet til at strikke sådanne modeller ;O))
10 kommentarer:

 1. Hæ hæ ja det håber jeg også, jeg har også kikket alle min igennem, der var også kun et par opskrifter der faldt i nåde :0)

  SvarSlet
 2. Ih ! altså hvor jeg kender det. Jeg har gjort det samme men har lagt sedler ind hvor der er nogle interessante opskrifter, men bladene fylder meget. Jeg tror jeg vil gøre det samme som dig netop klippe opskrifterne ud og så væk med resten. Er spændt på at se hvordan du får dit værelse indrettet.

  SvarSlet
 3. He he - den der 'raffinerede' vest, fik et spontant grin ud af mig! Man kan kun være taknemmelig over at 'ringen' endnu ikke er sluttet - og håbe på den aldrig bliver det :-)

  SvarSlet
 4. Det der kan godt vente i mange mange år - uff og kæmpegrin

  Jeg har også en hel masse af de blade - tror jeg tager dem med op til Trine :) hun elsker jo også det kreative og de fleste er fra hun var lille :)

  SvarSlet
 5. Jeg har også jævnligt sorteret i bladene og gemt de bedste - det er for overskueligt at bladre dem igennem når man vil finde noget.

  SvarSlet
 6. hehe, jeg kan i hvert fald godt styre mig for at lave de modeller

  SvarSlet
 7. Ha-ha-ha, den raffinerede vest er vist ikke så raffineret endda, med dagens øjne :-)))
  Men et godt grin, det frembragte den :-)))

  SvarSlet
 8. Det er bare så utroligt hyggeligt at kigge i de blade! Jeg "slagtede" også de fleste, selv om det var med blødende hjerte. Der er så mange minder i at kigge bladene igennem.....

  SvarSlet
 9. Nogen ting venter man gerne forgæves på. Jeg elsker at købe opskrifter som fremsendes på pdf og gemmes nemt på Ipaden. Fylder intet og bliver aldrig væk. Mine kogebøger er blevet MEGET reduceret af samme grund. Det hele findes frem på nettet på ingen tid. Skulle strømmen gå eller er nettet nede må vi jo bestille en pizza ;-) elsker ting som ikke fylder noget

  Kh

  Ulla

  SvarSlet