Sider

mandag den 8. oktober 2012

Man skal holde det man lover!

Da jeg startede på  Kim Hargreaves - Steed, for laaaang tid siden, lovede jeg at jeg IKKE ville starte på andet strik, men men!

Virkeligheden blev bare en helt anden - meget strik er kommet af pindene siden, mens den bare har ligget og luret i strikkekurven.

Så var det at jeg lavede en aftale med Ingrid fra strikkeklubben.

Jeg skulle påbegynde sammensyningen af jakken og hun skulle sy skuldersømme og samle masker op til hals, på den trøje hun har haft gang i, i lang tid - til næste gang vi mødtes :)

Og så skete der endelig noget - jakken blev færdig - lige på nær knapperne og nu ved jeg hvorfor den bare fik lov at ligge.


En sjette sans, en fornemmelse - den ville ikke blive god - og ganske rigtig, den blev ikke god ;O(( den var for stor ;O((

Nu er jeg ikke typen der græder over forgæves arbejde, så planen var, at hvis der var en af strikkepigerne der ville arve, så var de velkommen ellers blev den smidt ud - basta!

Så viste det sig heldigvis at Ingrid passede den og gerne ville arve, så nu er hun ejer af Steed.


13 kommentarer:

 1. Det var dog en skam at den ikke passer dig. Det er ellers en flot model, en som godt kunne komme på min to do liste. Dejligt at der er en anden til at overtage. Det er da bedre end skraldespanden.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja modellen er rigtig fin - men størrelsen var desværre ikke :(

   Slet
 2. Der er tit en grund til at strikken ender i bunden af kurven...

  SvarSlet
 3. Ja, den dér sjette sans skal man ikke fornægte. Skraldespanden er måske en anelse for skrapt ;-)) Jeg er tilhænger af at pille op og lave om. Jeg har strikket en trøje hele 3 gange før den kom til at passe..... ;-)))

  SvarSlet
  Svar
  1. Uha hvor tålmodig, det ligger ikke rigtig til mig, når først projektet er færdigt :(

   Slet
 4. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 5. Smuk trøje - ja det er jo en skam jeg ikke er med i strikkeklubben ;) den ville jeg da gerne have arvet .
  Marianne

  SvarSlet
  Svar
  1. Det skulle jeg bare ha' vidst - jeg vil tænke på dig næste gang :)

   Slet
 6. Intet er så skidt, at det ikke er godt for noget, men derfor ville det nu nok have været skønnere, hvis du selv havde kunnet passe den;-)

  SvarSlet
 7. Ærgeligt at den blev for stor, men det var da godt at en anden kunne få glæde af den.

  SvarSlet
 8. Sjovt som aftale kan få én ud af starthullerne. Men dejligt, at det ikke blev spilt arbejde, trods alt.

  SvarSlet
 9. Det var en god løsning på et langvarigt problem. Dejligt med strikkeklubber- de kan virkeligt løse problemer. Jeg går ikke ind for at trævle op i en uendelighed, med mindre det er noget dyrt garn som Christel Seyfarth eller Marianne Isager. Jeg går ind for at sælge det man ikke selv kan passe for garnets pris- så har man jo råd til at købe noget andet selv.

  SvarSlet