Sider

søndag den 7. oktober 2012

Fra den ene Clausen til den anden!

I fredags var det "søsterdag" - mine to søstre og jeg tager engang i mellem på tur (uden mænd) og i fredags gik turen til Heerup Museum hvor vi skulle høre et talkshow af Erik Clausen.
Et fantastisk talkshow, den mand forstår altså at trykke på nogle knapper, der sætter tankerne i gang!

" Hvis dit liv var en film, gad du så selv se den, og havde du lyst til at vise den til dine børn?" - det var bare et af spørgsmålene!

Indledningsvis sagde han at han ville bortloddende en signeret bog og et litografi (straks tænkte "sure Kirsten" at han måske burde promovere sine værker et andet sted, og at det ikke var det vi kom for :(

Jeg tænke at vi skulle ud i noget med at købe et antal lodder og at den heldige så kunne gå hjem med gevinsten.

Mine tanker blev gjort til skamme, for efter pausen sagde han, at nu skulle vi alle sammen mærke efter om der var var noget under vores stol!

Jeg kunne godt mærke en seddel under min, men tænkte i første omgang at det var et prismærke eller lignende - men nej, det var en seddel der fortalte, at jeg havde vundet Clausens bog :))

Så jeg måtte op og give hånd og sige pænt tak for gevinsten :))
7 kommentarer:

 1. Ja - nogen gange går skuffelserne ikke i opfyldelse !
  Jeg kan sagtens forsstille mig at han er en aften værd.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, man kan mene meget om den mand, med han kan virkelig få smil og grin frem ;O Han var virkelig en fredag aften værd!

   Slet
 2. Tillykke med bogen. Ja, du har ret han er fantastisk til at formulere sig og jeg kan lige forestille mig at I har haft en dejlig aften. Det er godt at få brugt lattermusklerne og så være sammen med sine søstre det er skønt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, ja mine negative tanker blev gjort til skamme - så kan jeg lære det :))
   Og ja, det er altid hyggeligt at være sammen med mine søstre :)

   Slet
 3. Lyder som en pragtfuld aften i godt selskab :)
  Jamen er det ikke som om du har ramt en positiv åre - dejligt med en bog og en signeret bog gør det bestemt ikke dårligere :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jo, jeg tror du har ret en positiv åre - skøn signeret bog og "forhandlingerne" med Uldstedet går over al forventning :))

   Slet
 4. Tillykke med bogen. Det lyder som en dejlig aften med stof til eftertanke.

  SvarSlet