Sider

onsdag den 3. oktober 2012

Familiedage

holder jeg rigtig meget af.

Det kan ikke lade sig gøre så ofte, at samle alle børn og børnebørn ( undtagen dem fra USA), men når det lykkes er det bare så hyggeligt.

En gåtur til stranden holder alle af, vi få sludret lidt tættere på kryds og tværs og ungerne nyder at  lov at kaste smut, samle sten og bare få vind i håret - det er livet :))

Jeg skal lige lære at fjerne fingeren fra toppen :((

4 kommentarer:

 1. Så dejligt at have hele familien samlet omkring sig :)

  Marianne

  SvarSlet
 2. Det er så skønt med familiebesøg og så en tur ved stranden med mobilen i lommen så man lige kan tage et par billeder, men hvor jeg kender det med fingeren foran. Ja, man skal lige lære at bruge alt det nye.
  Jeg ser lige at din mor er kommet på plejehjem. Det ser ellers hyggeligt ud. Det kan godt være noget af en udfordring når ens forældre bliver gamle og man selv har børn og børnebørn som man også vil være noget for. Min mor er 89 og klarer sig stadig i eget hjem.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er godt gået af din mor!
   Min mor kom faktisk kun på plejehjem fordi hendes lejlighed blev totalskadet efter en brand i ejendommen. Men jeg tror nu at hun har beslutte at sælge lejligheden når den er sat i stand igen og så blive på plejehjemmet - selv om det er en stor beslutning for hende, det ved jeg!
   Ja, jeg må lige huske at fingeren skal væk fra linsen :))

   Slet