Sider

fredag den 29. juni 2012

Kære mor

Arv er ikke altid det bedste her i verden, eksempelvis har jeg arvet samme kropsbygning som dig. Det gør ikke så meget med højden (eller manglen på samme), men den stærke tendens til at være fed på maven - det kunne du godt ha' beholdt for dig selv eller givet til mine søstre :)

Nå, nu er jeg ikke den type der laster aner og fortid for min dårlige opførsel eller for den sags skyld min forstørrede mave, næh nej jeg ved nemlig bedre - jeg skal være mønsterbryderen :))

Men hvad skal man gribe og gøre i, når den der ski.. kødpude nærmest sidder der som en finger på hånden eller en tå på foden - altså en naturlig del af min krop?

Jeg ved jo godt at den rigtige mad og regelmæssig motion er en del af svaret, og jeg arbejder på sagen!

Og så alligevel bliver jeg ind i mellem fristet - fristet til for eksempel at berige mig med denne bog


Ja ja grin bare, men jeg har jo lov at håbe på, at der er gyldne ord og gode råd, der kunne hjælpe
FOR ALTID :))


9 kommentarer:

 1. Jeg synes nu ikke at det ser så galt ud med din mave, men jeg har det lidt på samme måde at taljen forsvinder med alderen. Du ser i hvert fald fin ud i din nye solar plexus. God weekend til dig.

  SvarSlet
 2. Du må meget gerne dele dine erfaringer med maven - min kunne også godt trænge til at skrumpe.
  Men altså ærlig talt - jeg er enig med Annelise i, at dit problem ikke er stort! :-)

  SvarSlet
 3. Jeg har set mere bulede maver end din....
  Men glæder mig alligevel til at høre, om det virker!

  SvarSlet
 4. Du kunne ha fået bogen af mig, og jeg har stadig maven øv øv håber du viser vej, så prøver jeg igen :0)

  SvarSlet
 5. Jeg er selv en af dem, der gerne ville have en mave som et vaskebræt og endte med en mave som en vaskemaskine i stedet for, så jeg kunne nok også have godt af sådan en bog.
  Jeg vil rigtig gerne høre om det hjælper at læse den, for så vil jeg da også læse den.

  SvarSlet
 6. Hvorfor er det lige at kvinder går så frygtelig højt op ihvordan deres mave ser ud , men ikke eller kun sjældent får gjort noget ved det . Det gælder altså også mig:)
  Når man ser sig selv i spejlet er det tit med en dyb indånding for at holde vejret/ maven på plads så længe man kigger :)

  P.s jeg vil. O
  Altså også gerne høre hvis den bog har. Nogle gode og holdbare tips ;0))

  SvarSlet
 7. Hov! Den bog (og virkning!) glæder jeg mig til at høre meget mere om!!
  Jeg har nemlig også lidt arv fra min mor: maven. Ikke de lange ben. Ikke det tykke hår. Ikke den flotte barm. Nej - jeg fik maven, der bare er lidt for stor til resten af min lille størrelse :-)
  PS. jeg har en ret smuk søster :-)

  SvarSlet
 8. Jeg tror jeg tager bogen med på ferien. Hvis jeg finder guldkorn, der kan bringe os tilbage til lækre taljemål, skal jeg nok holde jer opdateret :)))

  SvarSlet
 9. jeg hører også til dem med vaskemaskine i stedet for vaskebræt, men hvis man tog det sidste i brug istedet for den første, kunne det måske ende med færre centimeter om maven ??? LAd høre om bogen er værd at smide penge efter..

  SvarSlet