Sider

mandag den 4. juni 2012

Kort men godt

Carsten har nu vendt næsen mod USA, hjem til sin lille familie - og han glædede sig!

Så har jeg jo også bare at glæde mig - glæde mig over at han var her, glæde mig over at vi fik en del og dejlige hyggestunder, glæde mig over at der var mulighed for kram og knus!

Pokkers, i skrivende stund fælder jeg lige en tårer, for jeg ved at det bliver jul før vi ses irl igen :(


5 kommentarer:

 1. Tårer gør godt - og hvor kan jeg godt forstå det , men som du skriver hvor var det skønt han var der og kunne knuses og krammes og hygges med .
  Og lige pludselig er det jul :)

  Kram til dig

  SvarSlet
 2. Bare luk op for sluserne, det goer saa godt at faa lettet trykket. Og helt aerligt, vi er jo 100%moedre som har det bedst naar eens unger er rundt een.

  SvarSlet
 3. Tapre mor! Med sådan en afstand i tid og rum, må man godt fælde et par tårer nu og da.. Og, som du også gør, nyde det i fulde drag, når sønnike er 'hjemme' på visit.. Knus til dig

  SvarSlet
 4. Hvor er det bare synd for dig. Jeg har selv haft en dreng i Afghanistan 3 gange, han er heldigvis hjemme nu, men jeg kan godt huske hvor ked af det jeg var, når han rejste igen. Nu drømmer han om USA, så jeg ender nok i samme båd som dig.
  Så må der fældes nogle tårer - der er længe til jul.
  Godt at telefonen og skype er opfundet, selv om det aldrig er helt det samme.

  SvarSlet
 5. Skønne billeder er det, og jeg kan se, at I har haft skønne dage sammen. Tiden går hurtigt, men der er bare nogle ting man venter med ekstra glæde på:-)

  SvarSlet