Sider

tirsdag den 27. marts 2012

Barndommens minder

Vi tog alle tre afsted (mine storesøstre og jeg) - alle min mors ting fra lejligheden skulle besigtiges!

Fra den mindste rulle sytråd til vaskemaskine - og det tog timer!

Vi måtte redde hvad vi nu syntes - min mor havde ønsker og det havde vi også.

Jeg jagtede blandt andet min mors poesibog og hendes fotoalbum - og selvfølgelig var det noget af det, der havde fået allermest vand, men jeg samlede en flyttekasse og er nu gået i gang med at få de billeder ud, hvor jeg kunne ane en mulighed for overlevelse.

Suk hvor er det hårdt, alle barndommens minder kommer væltende og jeg forsøger stædigt at tørre, så min mor kan få nye album med gamle minder - jeg tror hun vil få rigtig meget glæde af dem.


Min dengang unge og smukke mor fortjener det bedste.

Sørgeligt at måtte smide tekst ud, som min far møjsommeligt har skrevet ved hvert eneste billede ;O(
Nogle foto har jeg taget billeder af, for de kunne ikke reddes på anden måde.


Mors piger i hjemmestrikkede spencere ;O)1. maj i Fælledparken


Hjemmesyede spencere


Hjemmesyede kjoler 

Det hele lugter af gammel tobak, røg og en anelse råd, men jeg er stædig - jeg kæmper - og forhåbentlig ikke forgæves ;O(


6 kommentarer:

 1. Hvor er det bare så træls at så meget er gået tabt Kirsten.
  Hvor må det være hårdt for jer at rydde op og især smide væk.
  Tænker på jer.
  Men at se dine billeder er som at vende tilbage til barndommen. Det kunne lige så godt have været fra min familie. Vi var dog to piger og to drenge. Men opstillingen, det Hjemmestrikkede og hjemmesyede er helt det samme..

  SvarSlet
 2. Vidunderlige billeder, Kirsten. Jeg forstår hvorfor du kæmper for at redde alt, hvad der reddes kan! Det er bare at klø på og lade dig føre tilbage i tid, for at der kan bevares minder til fremtiden. Godt gået af dig og dine søstre..

  SvarSlet
 3. Hvor er det bare nogle fine billeder. Fuldstændigt uerstattelige!

  SvarSlet
 4. Godt at du kunne rede nogle af billederne. Det er så dejligt med minder og der er ikke noget som gamle fotos, der kan få os til at huske dengang...
  dejlige billeder!

  SvarSlet
 5. Åh nej hvor er det hæsligt, når det går ud over noget der er så vigtigt som billeder. Din mor er heldig, at hun har dig til at redde stumperne og tage billeder af billederne, men jeg forstår godt din ærgelse. Jeg oplevede engang under en flytning at den ene flyttekasse blev stjålet. Det var den med alle familiens billeder i, og jeg havde selvfølgelig lagt negativerne sammen med billederne, så derfor har jeg ingen billeder af mine børns barndom. Den slags er så ærgeligt, for det kan ikke gøres om.

  SvarSlet