Sider

fredag den 17. januar 2014

EF=

endelig fredag :))

Vasketøjet er klaret, rengøringen er (næsten) overstået og jeg har besluttet at resten må vente til i morgen!
Nu vil jeg sænke kroppen ned i sofaen, svinge benene op og lade hvilen falde på mig - manden min står nemlig for maden :))Ugen har haft mange gøremål, så en aften i sofaens/tv´ets tegn er lige hvad jeg har brug for :))

I dag efter arbejde kørte jeg forbi Wadils, de solgt noget garn til halv pris, så det måtte jeg nærstudere - kom jeg så hjem med poser fyldt, nej ikke et eneste gram blev købt - hæ hæ, jeg er god er jeg!

Men penge er der nu blevet brugt i ugens løb, vi har nemlig investeret i nye super lækre kufferter, så nu skulle vi være rejsesikre resten af vores tid :))
De gamle fejlede ikke noget, men de var lidt tunge og uhandy, så nu skulle det være - jeg tror vi har fået købt Rolls roycen inden for kufferter :))8 kommentarer:

 1. Hej Kirsten :)
  Super fede kufferter i har fået :) og sikke sød travl strikker ...
  Håber du får en weekend med præcis det du har lyst til
  Knus

  SvarSlet
 2. Super flotte kufferter ;0) hyg dig i sofaen, jeg er lige ved at lande der ;0)

  SvarSlet
 3. Nu er I da "klædt ordentligt på" når i skal rejse. Lækre kufferter!

  SvarSlet
 4. Ikke dårligt med en aften i sofaen med strikketøjet. Jeg vil gå tidligt til køjs, skal grave mig ud gennem snemasserne og møde på job kl 06 i morgen tidligt
  God weekend

  SvarSlet
 5. Ja det tror jeg ogsaa I har. Fede farver. Hvor gaa turen saa naeste gang?????

  SvarSlet
 6. Lækre kufferter! Skønt med EF :-)

  SvarSlet
 7. Jeg håber du havde en hyggelig aften med tv og strik. Kufferterne ser lækre ud, og så blive de ikke så svære at finde mellem alle de sorte, når i kommer frem.

  SvarSlet
 8. Lækre kufferter. Der er måske en rejse i sigte? Dejligt når man kan sidde og hygge sig med strikketøjet og manden står for madlavningen. God strikke aften

  SvarSlet