Sider

mandag den 27. januar 2014

Det er vel aldrig for sent?

Min mor på 83 har i noget tid talt om at hun godt ville ha' en iPod - jeg ved hun mener en iPad, så nu har jeg købt en til hende.

Hun har for længe siden haft en computer, men fik aldrig brugt den! 

Nu håber jeg hun tør bruge den her (hun er lidt nervøs ved alt det "nye"), men som jeg har sagt til hende, så er der ikke noget der kan gå galt, sålænge hun ikke har Dankortet i brug :))Nå, men om ikke andet, så kan hun jo prale af sine nye iPad på plejehjemmet :))


6 kommentarer:

 1. Nej, det er aldrig for sent. Min mor på 87 år går helt i panik, hvis der er problemer med hendes PC. Hun er ganske ferm og bruger den til netbank, mail, facebook og nyheder, og så handler hun alle sine dagligvarer på osuma.dk, da hun ikke længere kan komme ud og handle
  Håber din mor bliver glad for sin 'iPod' :-)

  SvarSlet
 2. Sikke en sej mor du har! Jeg håber bare min mor tør bruge den og får lidt fornøjelse af den på en eller anden måde :)) måske kan jeg lokke hende til at komme på facebook. Hendes bank mm ordner min svoger for hende!

  SvarSlet
 3. Hvor er hun altsaa sej God kommentar med dankortet, den vil jeg huske haha.

  SvarSlet
 4. Ipads er geniale til ældre mennesker! De er nemme at finde ud af, og man kan tale sammen på skype. Der er også sjove spil.
  Håber virkelig, det bliver et hit! Hun lyder til at være med på noderne.

  SvarSlet
 5. Det er en super god ide, jeg håber hun bliver rigtig glad for den. Den er oplagt til ældre mennesker. Man kan læse bøger på den, og hvis skriften bliver lidt svær at se, kan man bare skrue op for skriftstørrelsen og spare brillerne.

  SvarSlet
 6. Hvor er hun sej ;o)
  Det er en super god ide og jeg er sikker på, at hun snart finder ud af det.

  SvarSlet