Sider

mandag den 24. juni 2013

Mere kram

ikke i form af materielle ting, men et kram til Violykke ;O)

Jeg vidste at hun var på kræmmermarked i Greve, jeg kender det så godt, bor tæt på og i går var der mulighed for et hurtigt smut forbi.

Da jeg kom så jeg en mand med en nisse under armen og så var jeg sikker på at Lykke var at finde, trods det ustadige vejr.Det er altså dejligt at kunne hilse på en Blogger, når lejligheden byder sig.


6 kommentarer:

 1. Og der stod jeg stor og almægtig. Super dejligt t hilse på dig, håber vi ses igen ;0)

  SvarSlet
 2. Det er så hyggeligt at møde en anden blogger og jeg får lyst til at give et kram, fordi det føles som om vi allerede kender hinanden, selv om vi ikke har mødt hinanden før.
  Håber også at møde dig en dag.

  SvarSlet
  Svar
  1. Du har helt ret, jeg føler også at jeg kender jer og når jeg møder en blogger er det også altid let at falde i snak og gi et knus :))
   Det kunne også være hyggeligt at møde dig - måske det lykkes en dag!

   Slet
 3. Hyggeligt sådan at mødes :)

  SvarSlet
 4. Dejligt sådan at møde en blogger og få sat ansigt på en person som man føler at man kender og alligevel ikke. Jeg håber også at det bliver muligt at møde flere bloggere når vi skal til festival på Fanø til september.
  Skønne hæklenåle i alle regnbuens farver som du har fået.

  SvarSlet
 5. Sig mig, hvad sker der...har lige skrevet en længere kommentar og pludselig er den væk!! hmmm... så prøver jeg igen.
  Hvor er du heldig, at du skal til Kina. Det vil helt sikkert blive en stor oplevelse. Og sikkert anstrengende, bl.a. pga. tidsforskellen, men pyt. Det overlever du nok.
  Jeg skulle have været til Kina sidste år sammen med Klaus (arbejdsrejse), men da vi lige havde været i Thailand på ferie orkede jeg det ikke. Turen gik også til Japan. Så jeg forærede min billet til yngstetøsen, som havde en virkelig fantastisk tur.
  Hvor hyggeligt at møde Lykke - har selv haft fornøjelsen til et blogtræf.

  SvarSlet