Sider

onsdag den 6. marts 2013

Endelig - måske!

Sikke en forestilling - jeg sad klar parat ved tasterne natten mellem lørdag og søndag, samtidig med at jeg havde en af strikkeveninderne i røret.

Vi prøvede forgæves at få hul igennem til Fanø, hvor der skulle bestilles - SUK, det hele var åbenbart brudt sammen!!

Ja, så gik der tid med det ;O((


I går aftes blev der så åbnet og igen sad vi klar parat - 2 timer senere sluttede vi - og håber nu at vi har fået fingrene i det vi gerne ville ha`.

Systemet virkede ikke optimalt, der var ikke overensstemmelse mellem tekst og pris, så derfor er vi usikre!

Ja, så gik der tid med det ;O))


6 kommentarer:

 1. Nej det er ikke optimalt - men jeg krydser for at I har fået fat i det i gerne vil :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det håber jeg også, men vi er stadig ikke sikre :(

   Slet
 2. Jeg sad, lige som du, sammen med en veninde både lørdag og igen i går, og er bestemt heller ikke på nogen måde imponeret.
  Specielt når jeg tænker på hvordan alt omkring festivalen er kørt op, download af program kr. 50,- 'entre' 100,- kr. bliver jeg provokeret når der ikke er mere styr på teknikken.....
  IT kan være en ubekendt faktor, det ved jeg af erfaring da jeg selv arbejde med det. Men når det er sagt kan man også gøre meget selv for at i møde gå de udfordring der var. Set fra min stol var systemet ganske enkelt ikke teste ordentligt.
  Men jeg glæder mig, som et barn til jul, til strikkefestivalen i september. Jeg fik (har ikke modtaget kvittering endnu!) den workshop jeg gik efter.

  God festival til dig og din veninde :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kan kun nikke - helt enig, selv om jeg ikke er it-kender på den måde!
   Kort sagt under al kritik - jeg tænker også at alle de nye tiltag, måske kan ende med at blive festivalens død :(
   Nå, bortset fra sure opstød, så glæder jeg mig også som et lille barn :))))

   Slet
 3. Jeg har også fået bestilt 2 workshops til lørdag. Foredrag med Annette D, som jeg ønskede! Og Lace-knitting. Ville gerne have lært to-ende-strikning, men der var desværre udsolgt.
  Men glæder mig rigtig meget!

  SvarSlet
 4. Jeg har helt opgivet den strikkefestival. Har hørt at der er alt for mange mennesker, alt for mange aflysninger og så blev jeg altså provokeret af, at man skal betale 50,- kr. før man kan få at vide, hvem der er med. Derudover entre 100,- kr. og så koster alle workshops også penge. Hertil kommer transport og overnatnint.
  Jeg har rigtig meget lyst til at møde andre bloggere og strikkere i det hele taget, men kunne ønske det var under andre og lidt billigere forhold, hvor alle kan være med.

  SvarSlet