Sider

torsdag den 9. august 2012

Aksels første skoledag


Sådan hedder det i USA, når man starter i preschool, selvom man bare er en lille knøs.

Første dag havde han grædt lidt, da Maja og Carsten var gået og var glad da de kom for at hente ham, men han ville helst blive og lege mere - det er jo som det skal være ;O))

Om en god måned fylder Aksel 3 år, jeg ville ønske jeg kunne være med til at fejre ham!
Jeg kan godt mærke i hjertet at det er alt for længe siden jeg har set ham - snøft - jeg håber Eddie kan få ferie til jul, for så ved jeg godt hvor den skal tilbringes XXX (jeg krydser fingre)


16 kommentarer:

 1. Åh en sød lille purk, ham ville jeg også savne.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja han er bare så kær og snart stor :)

   Slet
 2. Uh! ha det er ikke så sjovt når ens kære (det er måske dit barnebarn) er så langt væk, men heldigvis lever vi i denne moderne tid hvor skype findes, så føles det ikke så slemt når man kan følge med i hvor hurtigt de vokser de små. Vi har en søn som bor i Irland så jeg kender det.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er mit barnebarn :) og ja Skype er en god ting, men Aksel har ikke ro i rumpen til at tale med sin bedste :(( men du har ret, jeg kan jo se ham så meget jeg har lyst til på den måde, men det er bare ikke det samme.
   Irland er også langt væk - nok :(

   Slet
 3. Jeg føler med dig og føler mig meget meget priviligeret over, at jeg bare kan køre ind til vores barnebarn så snart jeg vil på under en time--- men ved også at det desværre ikke varer ved--farmand bliver forhåbentlig færdig med sin uddannelse den 24. september og kan kalde sig historiker og søger ind som museumsinspektør--- det kan jo så blive hvor som helst i landet-- men vi nyder det så længe vi kan--- men helt til Amerika flytter de jo nok ikke- håber vi.

  SvarSlet
  Svar
  1. Nyd den korte afstand og kryds fingre for at de finder et museum tæt på :) den lange afstand til barn, sviger og ikke mindst barnebarn er bare ikke godt :((

   Slet
 4. Åhh, hvor er han sød - men alt for lille til at blive sendt afsted uden mor og far :( - det var vores jo også, men det er jo noget andet ;0) .
  Jeg syntes Djursland er langt væk, men jeg klager ikke år du er i nærheden - det burde være forbudt at børnebørn boede så lang væk ! ;0)

  Jeg får da en klump i halsen bare ved tanken om at han er så langt væk fra farmor .

  Kram fra Marianne

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er helt enig, han er bare så lille - men jeg er sikker på at han vil nyde at få legekammerater .....
   Ja klump i halsen og stik i hjertet, men det nytter jo ikke noget det ved jeg :(
   Jeg må bare være glad for Skype og alle de billeder som Carsten er sød til at sende.

   Slet
 5. Så søt han er. Jeg fortår godt at han er for langt borte.
  ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja han er sød og du kan nok forestille dig ikke at kunne være tæt på børnebørn :(

   Slet
 6. Han er da for nuttede. Det er vildt at de starter som 2 årige over there. Min lille starter på mandag, men er 5½ år. Håber for jer I kan komme afsted

  SvarSlet
  Svar
  1. Held og lykke til din lille dreng. Det skal nu nok ikke betragtes som en egentlig skolestart, men mere som en børnehave med fast struktur - har jeg forstået.

   Slet
 7. Hej Kirsten
  Ja, han er da bare en lille dreng, en lille dejlig en ;o)
  Alt det bedste til ham og ikke så underligt, at du gerne vil være lidt tættere på.

  SvarSlet
 8. Uha - første skoledag som tre-årig! Heldigvis får han det sikkert rigtig hyggeligt. Håber snart du kan se ham. Det er ikke sjovt, når der er så langt!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er sikker på at Aksel nok skal nyde godt af det (det håber jeg da) Han er en lille dreng med meget energi, så det kan kun blive godt for ham.

   Slet