Sider

torsdag den 5. januar 2012

Hvor er verden dog lille

Nytårsaften gik galt for en fyr på 48 år, han mistede synet på sit ene øje, men som han sagde havde øjet også reddet hans liv og han var svært tilfreds med at det var ham der blev ramt, og ikke en af hans små piger.

Jeg så ham på TV nogle gange, i sygesengen med sine to små piger.
Jeg hørte også at han var fotograf og at han havde gråstær på det andet øje, så det var ikke så heldigt!

Et par dage senere "skypede" jeg med sønnen i Florida, han spurgte om jeg havde hørt, om den fotograf der havde mistet sit ene øje - jo, det havde jeg!

Det viser sig så at det var den fotograf der havde fulgt Carsten i mange mange uger i forbindelsen med optagelserne til Danske Helte - ØV og underligt tæt på nogen gange!

Det viser sig så yderligere, at fotografen og hans familie bor i Florida (og havde været hjemme på juleferie), så Carsten vil tage kontakt til ham igen, for eventuelt at koble ham til en af Carsten venner i Danmark, der også mistede et øje p.g.a. en vildfaren raket for nogle år siden - måske og forhåbentlig kan de bruge hinanden?


6 kommentarer:

 1. Uha af alle erhverv kan man jo lige præcist ikke undvære sit ene øje som fotograf, for det skal vel bruges til at finindstille med. Håber de to fyrværkeriramte kan bruge hinanden med tiden, når chokket har lagt sig og realiteterne viser sig i den lille familie. Men du har ret- verden er somme tider ikke ret stor

  SvarSlet
 2. Verden ER lille Kirsten.
  Han var også fotograf på et pogram om forsvundne børn som blev vist på TV den anden dag. Søgningen efter barnet gik netop til Florida og det var der han dukkede op.
  Men hvor er det uheldigt med det erhverv at skulle miste et øje..

  SvarSlet
 3. Det har du fuldstændig ret i, den er meget lille endda.... det er SÅ synd for ham. Jeg er sikker på at han får "glæde" ud af at møde ligestillede, det giver en glæde og gør livet med et handicap lidt nemmere.

  Knus og kram herfra ;)

  SvarSlet
 4. Jeg læste faktisk godt at den uheldige var på ferie fra Florida.
  Og gøs da jeg læste om uheldet.
  Når man så "kender" personen, så bliver det altså endnu mere uhyggeligt!

  SvarSlet
 5. Stærk læsning - men verden er lille, barsk men lille .

  SvarSlet
 6. Rigtig trist historie, men hvor er verden da lille!

  SvarSlet