Sider

torsdag den 18. august 2011

Gør dig selv en tjeneste

GÅ IND OG SE - DIRCH!!!

Billedet er lån fra nettet!

Filmen følger makkerparret Dirch Passer (spillet af Nikolaj Lee Kaas) og Kjeld Petersen (spillet af Lars Ranthe) fra sidst i 1950 érne og frem til Dirch´s død i 1980.

En ualmindelig dejlig film, der skildrer Danmarks største komiker og hans ubrydelige venskab med Kjeld. Vi kommer om bag skuespilleren på godt og ondt, så man sidder med en konstant skiften mellem et smil på læben og en klump i halsen.

De to herrer, og specielt Nikolaj Lee Kaas, spiller RØ... ud af bukserne, så jeg er sikker på der lurer en BODIL i det fjerne ;O)


4 kommentarer:

 1. Lyder som en film der må ses :) og Nikolaj Lie Kaas er en kanon god skuespiller .

  SvarSlet
 2. Jeg glæder mig allerede - den får premiere her i byen i næste uge, og jeg skal se den sammen med min bifklub (2 andre veninder).

  SvarSlet
 3. Som du kan se af min kommentar i går Kirsten, troede jeg at det var et teaterstykke om Dirch du skulle ind til... rødme... men jeg kommer jo også fra landet... Jeg lover dig at jeg vil gå ind og se filmen.....

  SvarSlet
 4. Mariannel - absolut og helt enig, han er fantastisk. En lille sjov ting er at Nikolaj/Dirch kommer til at spille sammen med/overfor sin far Preben i filmen - giver det mening??

  Kisser - rigtig god fornøjelse. Den er gribende!

  Ulla - Det gik lige min næse forbi, jeg var sikker på du vidste det var filmen HI HI
  Ja, lov mig det og så håber jeg selvfølgelig at du får samme positive oplevelse som mig ;O)

  SvarSlet