Sider

søndag den 20. september 2009

Aksel live!På trods af krise i Florida, har Carsten haft overskud til at optage og sende lidt video af Aksel - SKØNT! Tryk på > og se ham, er han ikke bare vidunderlig - jeg glæder mig så meget til at holde, kysse og kramme.

Krise fordi Maja blev indlagt fredag nat, med lungebetændelse og formodet svineinfluenza, det betyder at hun ikke må ha`kontakt med Aksel i 5 dage, hvorfor Carsten pludselig er blevet enlig far. I går blev Maja flyttet til intensiv på grund af dårlig hjertelyd, så det kan bare ikke blive mere forfærdeligt. Lidt glæde, de første prøver viste ingen tegn på svineinfluenza! Calle stod så pludselig der med en 4 dage gammel baby og skulle finde ud af hvilken mad, hvor meget og hvor tit der skulle mades ........ Heldigvis er Carsten gammel soldat, det tror jeg kommer ham til stor hjælp, han har en opgave og den løser han helt sikkert til UG. Heldigvis får han også en uvurderlig hjælp af Maja`s familie - TUSIND TAK FOR DET!!!

Kan I forestille jer hvordan det er at sidde i Danmark som mor og Bedste - forfærdeligt! Hvis der er nogen der læser dette indlæg, så vær sød at tage den lille familie med i jeres aftenbøn.Ingen kommentarer:

Send en kommentar