Sider

onsdag den 2. oktober 2013

Kald mig bare væglesindet!

Sidste sommer var jeg ude efter nye brillestel - det er mit store mareridt at vælge - jeg fik taget synsprøve og fik besked på at det ikke var nødvendigt med nye briller, så jeg valgte at spare de penge.

Nu har jeg så igen været på brillestelsjagt og selvom det stadig ikke var nødvendigt, valgte jeg alligevel at nu skulle det være (de andre er 6 år gamle, så det måtte være på tide med lidt nyt på næsen).

Manden min og jeg gik til optikeren, han fandt sine med det samme, jeg tog fire par med hjem og drog rundt til familien, for at finde det par de syntes bedst om - alle var enige om det her stel, så det valgte jeg.En uges tid senere skulle jeg så hente mine nye briller, de var fine, men et af de andre par lå stadig i baghovedet, de var nemlig også rigtig fine og knap så mørke. Nå, men pyt, valgte var truffet! Nu var der så bare den lille hage ved stellet, der var en lille ridse, så der skulle skaffes nye hjem.

Så skulle manden min lige forbi butikken for at få rettet sine, og så var det at der blev vendt op og ned på det hele!

Han ringede hjem og sagde at mit nye stel var kommet, men han sagde også at han havde spurgt optikeren om det andet stel ville kunne bruges til mine glas - det kunne de, så nu var det op til mig!!!

Ihhh altså, jeg syntes det var lidt flovt, men på den anden side, jeg kørte fluks til butikken og før jeg fik set mig om - havde jeg igen fået nye briller ;O))) nemlig dem her, som er en tone lysere!Hassan som bestyreren hedder, ville ikke ha´ noget for ulejligheden - så jeg sagde at jeg ville komme forbi med en god flaske rødvin, men det takkede de nej til - de havde så rigeligt (læs mange tilfredse kunder), så vi købte istedet to kasser hjemmelavede flødeboller og returnerede straks til butikken med dem og de blev modtaget med glæde.

Godt at der nu skal gå en række år før jeg igen skal på brillestelsjagt ;O)))


4 kommentarer:

 1. Dejligt med god service. Jeg skal også snart have nyt på næsen.

  SvarSlet
 2. Et godt bytte, de er pæne dem du fik. Vh Lykke

  SvarSlet
 3. De er flotte, dine nye briller.
  Det er rigtig svært at vælge, sidst jeg skulle have nye, kom jeg hjem med to par, fordi jeg ikke kunne bestemme mig :-)

  SvarSlet
 4. Det er sandelig da ikke nemt at skulle " skifte ansigt". Sikke en tur du har vaeret igennem, men resultatet er flot. Nu mangler vi bare at faa dem set paa din naese.

  SvarSlet