Sider

søndag den 11. november 2012

Mallia Sakalak eller Ergoheiro

er to ud af flere garnbutikker i Athen.

Manden min er i Athen for at løbe maraton og så var det jeg tænkte at han måske en af dagene kom forbi en garnbutik, så han kunne købe en lille souvenir med hjem til mig :))
Jeg lagde en seddel med de fire butikker (fundet på Ravelry - genialt) ved hans kuffert, så nu må jeg se om det giver pote ;O)

Desværre kunne jeg ikke få fri fra arbejdet, så han drog afsted med sønnen, der var mere end meget begejstret for at overtage min plads.

I skrivende stund venter jeg på en sms der fortæller at han er kommet i mål - jeg krydser fingre, for Eddie har været skadet i lang tid, gået til massage, dybde et eller andet og først torsdag morgen fandt lægen ud af at han gik med en betændelsestilstand - han får nu penicillin, som forhåbentlig hjælper på smerten - MEN han er jo slet ikke trænet op til at løbe så langt!

Om han prøver 42 km alligevel - jo jo det er jeg helt sikker på, tænk hvad I vil - jeg har sagt min mening ;O( og mindet ham på at der er et liv efter Athen.

Nå, men hvor om alting er, så håber jeg at han får en god oplevelse og gennemfører trods alt, for det skulle være hans sidste marathon - jeg krydser fingre for at smsén snart tikker ind.

9 kommentarer:

 1. Uhh, ja det er ikke så sjovt ikke at være der - træls hans har været skadet så meget, så det er nok godt han pønser på t holde :)

  Spændende om der er souvenirs med hjem

  Marianne

  SvarSlet
 2. Forresten hvordan finder du butikker på Ravelry ?? Syntes ikke jeg har kunnet finde ud af det!

  SvarSlet
  Svar
  1. Oppe øverst trykker du på yarns - så kan du i venstre side skrive hvilken by du ønsker og vupti, så kommer alle butikker frem :))
   Jeg bruger det hver gang jeg rejser - det er genialt ;))

   Slet
  2. Tak, så enkelt og dog så effektivt :) - plejer at surfe rundt :(

   Slet
 3. Begge mine børn er aktive maratonløbere og de kan heller ikke tales til fornuft hvis de er skadet op til et løb.. Sådan er det at være bidt af noget...
  Ville vi hører på fornuftige ord hvis vi fik at vide at strikkepindende skulle hvile? Nej, vel;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Du har helt ret, mere er der vel ikke at sige hi hi

   Slet
 4. Ej - det vidste jeg ikke - at man kunne finde garnbutikker på Ravelry. Det skal bruges.. Hele min familie skal have sedler med, når de rejser. Og glæder mig til at se, hvilket græsk garn du får.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jo jo og det er en kæmpe hjælp - det må du benytte dig af :))

   Ja jeg må se om der er garn med hjem på onsdag - lidt spændende!

   Slet
 5. Tak for tippet til garnbutikker. Det vil jeg prøve næste gang. Håber at mand og søn får en god oplevelse på trods af skade. Er spændt på at se hvad de kommer hjem med af garn til dig.

  SvarSlet