Sider

søndag den 29. april 2012

Strik af lagergarn ;O)

Ja, jeg må med det samme tilstå at farven ikke er lige hvad jeg havde tænkt mig, hvis jeg altså tænkte da jeg startede projektet op.

Garnet købte jeg for nogle år siden hos Kenneth Weller og der køber man jo lidt i blinde - farven hedder Pistache og fiberen er lammeuld med 10% casmere.

Garnet er lækkert og så passede strikkefastheden!

Jeg havde ikke lige nogle strikkeideer, så for at få et eller andet i hænderne, valgte jeg at åbne skabet og der stod posen så lige for, med ikke mindre end 500 gram.


Nu er jeg så gået i gang og det tegner ok, bortset fra farven som er alt for babygrøn efter min smag - måske jeg kan farve projektet når det er færdigt - er der nogen der har forsøgt sig med farvning af strik??

7 kommentarer:

 1. jeg ved at det er svært at fotografere, men kunne du ikke sætte en kontrastfarven til enten på kanten eller som små smalle striber et sted på trøjen og dermed ændre udtrykket til noget du vil synes om. Ellers må du jo sælge det strikkede inde på din Amio hvor du har dine knapper. Jeg tror ikke du kan få farvet garnet så det bliver pænt, men skal ikke gøre mig klog på det. Jeg har kun farvet uldgarn med plantefarver i tidernes morgen og det var ufarvet uldgarn, så jeg ved ikke om man kan farve det så det bliver pænt når det er strikke.

  SvarSlet
 2. Jeg har den samme garn og farve på mit lager Kirsten.
  Jeg er heller ikke vild med den.
  Garner er bare så lækkert, så det er synd det bare ligger og glor dumt.

  SvarSlet
 3. Ja det er ærgerligt Kirsten men hvis du sender mig en mail med hvad du skal have fof garnet kan det være jeg kan hjælpe dig af med

  Ku Jane

  SvarSlet
 4. Måske kunne du strikke det sammen med en anden tråd i en lidt afvigende farve, det gør nogle gange en kæmpe forskel, f.eks. en grå alpaka eller mohair.

  SvarSlet
 5. Farvning af garn. HRmmmmm, saa ville jeg nok lave en proeve foerst. Men det ser da dejligt laekkert bloedt ud.

  SvarSlet
 6. Tak for jeres input og kommentar - jeg er ikke rigtig til mix af farver selvom jeg godt ved at det ændrer helheds indtrykket! En kontrastfarve tror jeg heller ikke rigtig på i det her tilfælde :(( salg ja det er jo også en mulighed og det vil jeg lige overveje - nu er jeg jo godt i gang!

  SvarSlet
 7. Hej Kirsten
  Så lige at du har gang i noget nyt.
  Jeg er så af den modsatte mening her. Synes at farven, som den ses på billederne, er en meget smuk farve og har tilmed lige købt en trøje i den samme grønne og et par øreringe. jeg har sat den sammen med en mellembrun og kan se at den også gør sig smukt med koksgrå.
  Tjaa.. smag og behag er forskellig, det ved jeg og jeg er så en af dem der elsker alt, der er grønt.
  Håber, at du lære at synes om den eller måske lige fremmest holde af den med tiden ;o)
  Hilsen Hanne

  SvarSlet