Sider

søndag den 16. september 2012

Rødbedesuppe a'la

hvad der var i køkkenhaven og i køkkenet.

Mums den blev god og der var bid i den - eneste savn var reven peberrod i toppingen, det har vi tilgode i morgen :)




4 kommentarer:

  1. Woww den er smuk - dejligt den var god og i morgen smager den jo helt anderledes når der er peberrod til , en ren winwin

    Marianne

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja det er rigtigt, andendags suppe er næsten altid bedre.

      Slet
  2. Den ser meget lækker ud - og smuk :-)
    Hvor har du opskriften fra ? Er den tilgængelig for andre ?

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Kirsten
      Jeg fandt Politikkens rødbedesuppe på nettet, tilsatte tre stærke chilifrugter (til en dobbelt portion) fra drivhuset, lid spidskommen - skiftede creme fraiches ud med græsk yoghurt og det var vist det.
      I dag skal den græske yoghurt røres op med en god portion høvlet peberrod - det er prikken over i'et.
      God fornøjelse hvis du kaster dig ud i det :)

      Slet