Sider

onsdag den 25. juni 2014

Stilhed, måske før storm

Jeg ved ikke helt hvad det sker for mig for tiden!

Men en ting er jo helt sikkert, der er stilhed her på bloggen. Ikke fordi der ikke sker noget i livet, men Instagram er bare meget lettere og hurtigere!

Jeg har overvejet om det er ved at være tid til at takke af, men synes også det ville være lidt trist, hvis 5 års "dagbog" bare skulle slutte.

Nå, men hvor om alting er, så er jeg ved at pakke til ferien, som i første omgang går til min lille familie i Florida. Det bliver så dejligt at komme tæt på dem alle tre igen og især lille Aksel, der jo ikke er så lille mere - det bliver skønt!!Desværre må jeg efterlade manden min herhjemme, for han har ikke ferie endnu :(

Hvad der så skal ske med bloggen, det vil jeg overveje nøje!
Hvis du har lyst og er på Instagram, så kan du finde mig på MASKEBALL.


7 kommentarer:

 1. Rigtig god ferie - det blir så dejligt for dig og for dem :)
  At slukke og slukke bloggen er et stort skridt. Instagram er et hurtigt og hyggeligt medie men jeg tror at bloggen nok skal overleve . Håber du bliver her også :)

  SvarSlet
 2. Jamen altså - Instagram er da slet ikke det samme! (Sagde stenalder-bloggeren)
  Rigtig god ferie!

  SvarSlet
 3. Jeg får heller ikke blogger nær så meget mere, men holder dog ved endnu :-)
  Rigtig god tur. Glæder mig til at høre om den, både her og på Instagram :-)

  SvarSlet
 4. Ej du må blive her, alt det nymodens det følger vi ikke ;0) rigtig god tur og nyd det.

  SvarSlet
 5. Kender det jo kun alt for godt,IG er let,måske derfor det har vundet sådan indpas ,men tænker nu det er fint de kan supplere hinanden ,så der er plads til det hurtige og det med mere tekst og billeder .Rigtig god ferie :))

  SvarSlet
 6. Jeg blogger heller ikke så meget mere som tidligere og det er nok fordi det er så let at smide et billede på IG med en lille bemærkning til. Men jeg ville ikke undvære at blogge. Jeg tror man skal passe på ikke at fokusere på hvor tit man laver blogindlæg, men på at blive ved at have glæden i dem man laver. Jeg har taget mig i at tænke at nu må jeg se at få skrevet et indlæg, men det er jeg kommet over. Nu skriver jeg måske et om ugen og er glad og tilfreds med det.
  Jeg synes du skal lade være at lukke din blog, men i stedet nyde dit dagbogsskriveri når nænnet er der.

  SvarSlet
 7. Jeg vil da være ked af, hvis du lukker din blog. Jeg er godt nok på IG, men jeg er der meget sjældent, et billede og en kort tekst fanger mig simpelthen ikke
  Kan I have en rigtig god tur til Florida; det er ærgerligt, du ikke får din mand med

  SvarSlet