Sider

torsdag den 31. januar 2013

Stenalderbrød

Med inspiration fra Dorit, måtte jeg da lige prøve at bage stemalderbrød.

Nemt og hurtigt, så er det skønneste brød bagt ;O)




Desværre havde jeg glemt at få købt valnødder, men så fik blandingen bare lidt ekstra mandler.
Det lod sig gøre uden problemer!
Det smager dejligt, men her i huset kan vi ikke helt finde ud af om det kan betegnes som rugbrød, slik eller ....
Men det smager pragtfuldt med en god stærk ost, det ved vi  :O))






4 kommentarer:

  1. Jeg bager det også og jeg bruger mest hvad der er i huset, bare det passer med gram af kerner ;0) det smager bare så godt, var eller meget imod, der var ingen der skulle tage mit rugbrød, men men jeg måtte krybe til korset.....og give søsteren ret.

    SvarSlet
  2. Jeg har bagt det samme og det er super lækkert men her i huset er vi også i tvivl om det skal spises som rugbrød. Det mætter i hvert fald godt.

    SvarSlet
  3. Også her spises det med stor fornøjelse - manden vil ikke undvære sit rugbrød , det må han om :)
    Prøv at skære det i helt helt tynde skiver og rist det i ovnen :)
    Det smager også godt med smør og chokolade :) - altså rigtig chokolade - sådan en lille firkant - uhmm :)

    P.s. Jeg bager det uden olie da jeg glemte at putte olie i !

    SvarSlet