Sider

mandag den 8. august 2011

Pesto

Når nu køkkenhaven bugner af de skønneste krydderurter i rå mængder, er det jo bare om at få dem brugt.

ingen adgang

Ca. 2 liter skøn pesto blev det til - og bedst af alt, det kan fryses!
Så nu ligger der små vitaminbomber i fryseren og venter ;O)
Tak til manden min der gad!


5 kommentarer:

  1. Uhmm, så føler man sig rig - at kunne plukke egne urter og gemme til de mørke tider.

    SvarSlet
  2. Hjemmelavet pesto er helt utroligt lækkert.

    SvarSlet
  3. Jeg anede ikke at pesto kunne fryses. Det ser bare lækkert ud. Og så med egne urter. Har du puttet pinjekerner i? Har for nylig haft pinjemund af kerner købt i Brugsen. Det var ikke sjovt.

    Kunne ikke lade være med at smile af din beskrivelse af jeres vandretur ved Comosøen :-) jeg oplevede også en masse muskler jeg ikke vidste jeg havde, da vi var i cinque terre;-)

    SvarSlet
  4. Mums hvor ser det bare lækker ud,og så af egen avl ikke dårligt. :O)) Har lige skrevet opskriften ned til senere brug.

    SvarSlet
  5. Ja, ser det ikke godt ud ;O)
    Og jo i følge opskriften kan det fryses - jeg vidste heller ikke at det kunne.

    SvarSlet