tag:blogger.com,1999:blog-5034544959289970748.post180285005651820194..comments2023-10-16T15:53:37.071+02:00Comments on MASKEBAL: HO HOKirstenhttp://www.blogger.com/profile/06868619245192127194noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-5034544959289970748.post-34461794251845915772011-08-22T12:50:57.849+02:002011-08-22T12:50:57.849+02:00Hej Kirsten,
Tak for i går :-)
Jeg har en super ...Hej Kirsten,<br /><br />Tak for i går :-)<br /><br />Jeg har en super god opskrift på Hokkaidosuppe, opskriften har været med i en af kasserne fra aarstiderne.<br /><br />Hokkaidosuppe med Dukkah<br />4 personer<br />1 Hokkaido-græskar, 1 løg, 1 spsk. olivenolie, havsalt og friskkværnet sort peber, 1 lys bouillon, 1 rød peber, frisk rød chili, 1 spsk. spidskommen, 1 spsk korianderfrø<br /><br />Skur eller skræl græskaret. Hvis skallen er tynd, behøver du ikke fjerne den - den giver suppen en endnu dybere farve, flæk og fjern kernerne. Skær græskarkødet i tern, og sauter det, sammen med grofthakkede løg, i ledt olie i en rummelig gryde.<br />Kryder med salt og peber, hæld bouillon ved, så det dækker, og lad det koge sagte.<br />Skær peberfrugt i tern, kom i gryden sammen med finthakket chili og ristede krydderier. Kog ca. 10 minutter, og blend til suppen er helt glat. Kog suppen op, og tilsæt kokosmælk. <br />Lad suppen kogen igennem, og smag til med chili, salt og peber. Server med friskbagt naan brød eller dukkah til at drysse på.<br /><br />AnnieAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5034544959289970748.post-11397619819154779782011-08-15T16:11:30.634+02:002011-08-15T16:11:30.634+02:00Ulla - tak og i lige måde ;O)
Mariannel - jeg vil...Ulla - tak og i lige måde ;O)<br /><br />Mariannel - jeg vil straks høste mine, for jeg gider da ikke tykke skræller - tak for tipset ;O)<br /><br />Lin - Det vil jeg forsøge, tak ;O)Kirstenhttps://www.blogger.com/profile/06868619245192127194noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5034544959289970748.post-63366260147779608102011-08-15T14:47:49.733+02:002011-08-15T14:47:49.733+02:00Det har jeg ikke, men send en forespoergsel til bl...Det har jeg ikke, men send en forespoergsel til bloggen "newyorkerby heart" hun er knaldgod til saadan noget.Linhttps://www.blogger.com/profile/04653252517974012829noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5034544959289970748.post-75397193105083503762011-08-15T09:18:17.912+02:002011-08-15T09:18:17.912+02:00Prøv at se her :
http://spisordentligt.blogspot.c...Prøv at se her :<br /><br />http://spisordentligt.blogspot.com/2006/09/krydret-grskarsuppe.html<br /><br />Den får en masse roser - så måske. :)Mariannehttps://www.blogger.com/profile/18408895085603198455noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5034544959289970748.post-4447600766136726662011-08-15T08:56:41.536+02:002011-08-15T08:56:41.536+02:00Nej, desværre - ingen opskrift herfra.
Men jeg ha...Nej, desværre - ingen opskrift herfra. <br />Men jeg har haft dem før, og plukkede dem inden de blev så mørke. Jo, mørkere jo tykkere skræl. De kan også bruges i boller og kager, de kan udhules og fyldes med fars. De kan skæres i stykker, krydres godt og steges i ovnen og serveres som tilbehør. Når de er plukkede, kan de holde sig sååååå lææænge og kan ligge i en kurv og pynte på terrassen eller ved døren ;)Mariannehttps://www.blogger.com/profile/18408895085603198455noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5034544959289970748.post-32584280778611598212011-08-15T06:56:39.800+02:002011-08-15T06:56:39.800+02:00Det gør jeg ikke Kirsten, men jeg bliver lige nødt...Det gør jeg ikke Kirsten, men jeg bliver lige nødt til at kommentere den fantastiske farve både blomst og frugt har.<br />God mandag til dig...Ullahttp://ullaroejkjaer.blogspot.comnoreply@blogger.com